До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні уроки: лекція Валентини Грищенко в бутику Domino Passage

Новий сезон мультибрендовий бутик Domino Passage вирішив провести з максимальною користю: запустив цикл освітніх лекцій, пов'язаних з історією моди, відомими особистостями і актуальними тенденціями. Першим спікером стала Валентина Грищенко, яка розповіла гостям про культуру зовнішнього вигляду і дизайнерів, що вплинули на всю fashion-індустрію.

Анастасія Примаченко і Валентина Грищенко

"Тепер настільки великий вибір брендів і напрямків у моді, що загубитися в цьому вирі ідей і пропозицій зовсім нескладно. Тому ми вирішили розповідати нашим клієнтам, що зараз відбувається в світі моди, як правильно формувати гардероб, щоб не купувати зайвого, – розповідає Анастасія Примаченко, баєр Domino Group. – Ми отримуємо безліч запитів, відповісти на які найкраще можуть професіонали індустрії, що зіштовхуються з ними щодня. Тим більше, ми все показуємо на конкретних прикладах, а наші гості отримують максимум корисної та перевіреної інформації".

Реклама
Лекція Валентини Грищенко
Лекція Валентини Грищенко

Так, протягом лекції гості дізналися, як культура зовнішнього вигляду стала частиною етикету і звідки з'явилися правила дрес-коду. Потім Валентина Грищенко ознайомила їх з ключовими фігурами світу моди ХХ століття – від Коко Шанель і Кристобаля Баленсіаґи до Міуччі Пради і Карла Лагерфельда, при цьому розповіла і маловідомі факти з їхніх біографій. "Цикл наших лекцій я вирішила розпочати з основ: з особистостей, без яких не було б сучасної моди", – додала Валентина.

Продовжив вечір огляд ключових тенденцій сезону осінь-зима 2019/2020 і невеликий показ, під час якого можна було побачити, як носити оверсайз, чому брючна двійка – це основа жіночого гардероба, а клітинка точно ніколи не вийде з моди.

Серед гостей були: видавець Поліна Неня, продюсер Мартіна Макєєва, телеведуча і діджейка Іра Champion, бізнес-леді Ксенія Галанина, блогерка Вікторія Драган та інші київські модниці.

<b>Domino_Event</b>

Фото: Юрій Яцкулич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.