До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

MAVKA: нова колекція аксесуарів Helena SAI

Promotion

Український бренд дизайнерських прикрас Helena SAI презентував нову колекцію "MAVKA" (осінь-зима 2018/19) в межах міжнародного ювелірного трейд-шоу BIJORHCA PARIS, яке відбулося 7-10 вересня 2018 року в паризькому виставковому центрі Paris Expo Porte de Versailles.

Реклама
Нова колекція аксесуарів Helena SAI

Щорічна виставка BIJORHCA PARIS – один з лідируючих заходів ювелірного світу, на якому понад 300 учасників представляють свої унікальні дизайнерські аксесуари байєрам, журналістам і відвідувачам з усього світу. Саме тут професіонали галузі і цінителі мистецтва прикрас мають можливість ближче ознайомитися з актуальними модними трендами в біжутерії та напрямками в ювелірній справі, а також відкрити для себе нові імена в дизайні аксесуарів.

Нова колекція аксесуарів Helena SAI

Для Helena SAI, українського бренду авторських прикрас з натуральних каменів, вереснева BIJORHCA PARIS є третім за рахунком міжнародним трейд-шоу після бірмінгемського Jewellery & Watch (2014 року) і мюнхенського Inhorgenta (2016-го). Для своєї прем'єрної виставки у Франції, головний дизайнер і засновниця бренду, Олена Подтопта, розробила колекцію аксесуарів, натхнених слов'янським фольклорним образом Мавки – міфологічної мешканки лісу, оспіваної в поемі Лесі Українки "Лісова пісня" (1911 року).

Нова колекція аксесуарів Helena SAI

Згідно з сюжетною лінією поеми, Мавка – хранителька природи, красу якої вона втілює. Вона сповнена любові до всіх важливих її серцю лісових створінь, але рішуча і безстрашна коли йдеться про захист їх від темних сил і згубного впливу людей. Хащі, що є під її опікою – це безпечний і закритий простір, де Мавка почувається особливо впевненою і сильною.

Нова колекція аксесуарів Helena SAI

Дивовижна, сповнена драми і трагізму, але романтично прекрасна історія Мавки оспівана у виборі матеріалів колекції. Молочні переливи перламутру, що нагадують про раковини лісових річок, чаруючий своєю мінливістю місячний камінь, яскраві аметист, гематит, ларимар і авантюрин, що асоціюються з гордим характером власниці, доповнені витонченим рожевим кварцом, раухтопазом і амазонітом.

Нова колекція аксесуарів Helena SAI

Колекцією прикрас "MAVKA", дизайнер прагнула передати відчуття затишку і глибокої інтимності простору успішної, впевненої в собі, але, разом з тим, дивно чуттєвої і вразливої жінки. Обрана палітра кольорів: деревно-коричневий, темно-теракотовий, зеленавий, бургунд, сонячно-золотистий, приглушено м'ятний, молочно-перламутровий, тауп і темно-оливковий, – нерозривно пов'язана з відтінками, що існують в природі і створена, щоб передати загальний настрій колекції.

<b>ыуыу</b>

Instagram: https://www.instagram.com/helena_sai_/
Facebook: https://www.facebook.com/helenasai.jewelry/

Контакти бренду:

м. Київ, вул. К. Малевича 86П, офіс 316

+38 (067) 464 15 13

https://helenasai.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.