До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Магазин CORNER запустив сайт

Promotion

У сучасному світі шопінг став своєрідним ритуалом: для когось це однохвилинне рішення, покупки вони роблять швидко і легко, а комусь потрібно набагато більше часу на примірку і роздуми. CORNER радий повідомити, що з травня покупки в мережі можна буде робити online на cornerstore.com.ua.

Реклама

У сезоні весна/літо CORNER, окрім співпраці з топовими українськими дизайнерами, також почав працювати з закордонними брендами, такими як – Monochrome, Manebi, George Keburia, Kokon intimates, FLYNN, Double Trouble та інші. Деякі бренди вже можна придбати онлайн, інші ось-ось з'являться на сайті. А доповнити поточні колекції можна капсулою basic футболок від Corner.

Сайт cornerstore.com.ua цілісно передає ідеологію і атмосферу магазинів в Києві та Одесі, що заключається у легкості, простоті і доступності. Зручна навігація, можливість додати бажані моделі в "закладки" і, звичайно ж, постійний зв'язок з менеджером в текстовому або телефонному режимі, якщо виникли труднощі у виборі розміру або якісь інші запитання.

В рамках запуску сайту, Corner також представляє кампейн весняно-літніх моделей, які вже можна придбати онлайн або в магазинах в Києві на Воздвиженській, 9-19 і в Одесі на Буніна, 28.

<b>корнер</b>

Фото: Сергій Васильєв

Стиль: Марія Сивакова

Макіяж і зачіска: Дарія Гнатюкова

Продюсер: Ксюша Голик

Модель: Наталія Авдеєва

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.