До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Love Curly оформила мультибрендовий простір Asthik

Українській ілюстратор Люба Кучерява, більш відома як Love Curly, розробила тематичний дизайн мультибрендового простору Asthik, який у розпал літнього сезону перетворився на середземноморську віллу з назвою Asthik Summer House.

Asthik Summer House — це поєднання яскравих сюрреалістичних конструкцій та об’єктів, що асоціюються з морем та відпочинком. До прикладу, скляна кімната Marni з 3D-візуалізацією сусідує з літньою галявиною та білою плиткою, якою декорують басейни. Про ідею Asthik Summer House Love Curly розповідає: "Для засновників Asthik Асі Мхітарян та Діми Євенко магазин вже став другим домом, тому в новому дизайні хотілося передати цю атмосферу і, звичайно, нагадати усім про літо та пору відпусток". При розробці кольорової гами Кучерява орієнтувалася на актуальні в цьому сезоні відтінки, які ефектно поєднувалився з представленими на манекенах образами.

Реклама

"Також ми використовували друк на стінах – цей прийом допоміг нам візуально розширити простір і зробити його одним цілим з представленими колекціями", – додає художниця.

Для Love Curly цей проект – не перший випадок співпраці з Asthik. До цього вона займалася розробкою вітрин для магазину і брала участь в освітньому проекті Fashion DNA, в рамках якого разом з дизайнером Іваном Фроловим перетворила його простір на шкільну дискотеку, що проходить у спортзалі. На гостей тоді очікував кітчевий спортивний інвентар у рожевих тонах. У кінці 2016-го Кучерява розробила інсталяцію для бренду пуховиків Ienki Ienki. Також у різний час ілюстратор співпрацювала з креативною платформою Oculus Medium, Tissue Magazine, ритейлером Helen Marlen та дизайнером Сашею Каневським.

Читайте також:

Как украинские дизайнеры разрабатывали витрины

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.