До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Осінні барви: нова колекція Hi! Legs

Колекція бренду Hi! Legs сезону осінь-зима 2018/19 під назвою Color Theory натхненна осіннім Львовом, матовими квітами, які грають на тлі готичної архітектури міста. Новий модний сезон – це пальта, тренчі, хустки, аксесуари і велюрові туфлі, а Львів – одна велика локація для експериментів з контрастом, глибокими відтінками та лаконічними формами.

Кожна модель з колекції Color Theory натхненна осінню і її особливими вечорами, ароматами кави та прянощів, мокрого асфальту і чистого дощу. Саме таке взуття додасть жіночності і зробить образи сміливими, а також змусить задуматися над важливістю осіннього гардероба і його значенням.

Реклама

"Color Theory" – це історія про дівчину, яка переступила межу сірості і буденності та бере відповідальність за свій день щоранку.

Про бренд

Історія Hi! Legs почалася з українського бренду одягу та взуття ETNODIM. А вірніше зі стелажа з взуттям, яку компанія використовувала для фотосесій. Деякі моделі були поношені, деякі з незначним браком, через який продати їх було вже неможливо. У якийсь момент в компанії вирішили, що таке взуття може комусь ще стане в нагоді. Саме зараз у когось співбесіда на роботу мрії, а взуття, яке додавало б впевненості, просто немає. Можливо, така пара може дістатися студенту, який навчається в університеті, і всі гроші витрачає на навчання, тому мова про нормальне взуття навіть не починається.

Свідоме споживання

Так в ETNODIM народилася проста ідея, основана на свідомому споживанні. У компанії зрозуміли, що на основі цієї ідеї можна побудувати нову концепцію, яка стане справжнім стимулом для покупки і виробництва взуття. У багатьох вдома є взуття, якому вже неможливо з різних причин знайти гідне застосування.

Це може бути пара, яка не підходить за розміром і давно лежить в шафі. Або взуття, яке не подобається, але хорошої якості і його шкода викидати. Hi! Legs обмінює взуття будь-яких брендів. Умова одна – пари повинні бути придатними для носіння і мати незначні пошкодження, які в компанії полагодять за свій рахунок.

Як це працює?

Hi! Legs – проект абсолютно прозорий, який допомагає об'єднувати людей для того, щоб допомагати іншим. Також в Hi! Legs продовжують робити якісне, стильне взуття, яке тепер має більше сенсу. У компанії обмінюють старе взуття на нове Hi! Legs зі знижкою 25%, а всі отримані пари відновлюють і віддають людям, які їх потребують. Зібране взуття спочатку реставрують і дезинфікують. Для того, щоб отримати взуття безкоштовно, необхідно заповнити анкету на сайті бренду або зателефонувати.

Фото – Артур Верховецький
Стиліст – Варвара Барто
Модель – Анна Шуть
Сайт – hilegs.com.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.