До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Львів та Park Avenue запрошують: як провести стильні вихідні у Львові

Promotion

Подорожі Україною — прекрасна традиція, яка з’явилася в нас цього літа. Редакція vogue.ua і далі розповідає про найцікавіші місця нашої країни. Спільно з мережею бутиків Park Avenue радимо, як провести вікенд у Львові — і які модні образи підібрати для подорожі королівським містом у Галичині.

Реклама
Шопінг у Park Avenue та сніданок у кондитерській "Вероніка"

Уявіть початок ідеального ранку у Львові — ви приміряєте найкращі образи з нових колекцій, зазирнув у бутик брендового одягу мережі Park Avenue в історичному центрі міста. Для вас підбирають образи, які пасуватимуть до вашого настрою і пригод на вихідних. Наприклад, у костюмі італійського бренду Loro Piana із сумкою й окулярами Celine насолоджуйтеся кавою і легким сніданком у сусідній кав’ярні. Хто був у Львові хоча б раз, знає, що найкращий львівський сирник подають у відомій кондитерській"Вероніка", де старовинні рецепти шанують і вдосконалюють уже понад 20 років. Заклад оформлено в стилі віденської кав’ярні кінця XIX століття, з літньої веранди якої відкривається прекрасний вид на проспект Шевченка — одну з головних вулиць історичного центру міста.

Прогулянка до Палацу Потоцьких

Знайомство з містом варто починати з Палацу Потоцьких — розкішного палацу графів, що є пам’яткою величної архітектури класицизму. Тут, у залах з вишуканим інтер’єром XIX століття, часто влаштовують виставки, оскільки зараз палац є філією Львівської національної галереї мистецтв. Хочеться виглядати співзвучно з розкішним оздобленням залів — адже там так багато локацій, де можна зробити прекрасні фото для інстаграму. Зануртеся в цю атмосферу у вбранні легендарного бренду Christian Dior. Романтичні сукні — один з головних трендів цього літа.

Подорожі до замків: Золочівський, Підгорецький та Олеський

На подорож до замків навколо Львова заплануйте весь день. Золочівський, Підгорецький чи Олеський — вибирайте будь-який, відстань від Львова не перевищує 100 кілометрів, тому дорога не буде виснажливою. Замки вирізняються архітектурою, мають власну історію й легенди, а розміщені в надзвичайно мальовничих місцях, які влітку просто тонуть у зелені. Крім того, у Золочівському замку працює філія Львівської галереї мистецтв з постійною експозицією, а замок у Підгірцях прославився як найбільш фотогенічний в Україні. Вирушаючи на мандри до замків, продумуємо гардероб ще ретельніше й вибираємо найзручніше ошатне вбрання для вас і вашого партнера — спорт-шик Brunello Cucinelli. Штаб-квартира бренду розташована в італійському містечку Соломео, у старовинному замку, який відреставрували за сприяння дизайнера. Ці коди італійської марки дуже влучні для подорожі околицями міста Лева.

Сальса на площі Ринок

Повернувшись до центру міста, обов’язково прогуляйтеся площею Ринок — однією з наймальовничіших площ України. Сутінки, перші вогні ліхтарів, старовинні будівлі, бруківка, пісні вуличних музикантів — якщо захочете підтанцьовувати, не соромтеся. Для спонтанних танців виберіть зручний і ефектний костюм Gucci, не пошкодуєте. Але якщо вам до душі більш пристрасні танці, спробуйте затанцювати сальсу біля фонтану "Діана" поруч із ратушею міста. Щовечора пари зацікавлюють погляди перехожих своїми темпераментними танцями під латиноамериканські мелодії. Ви і ваш партнер будете в центрі уваги в яскравих образах Dolce&Gabbana.

Вечір у Львівському Театрі опери та балету

Альтернативою танцям на площі Ринок може стати вечір у Театрі опери та балету — до того ж театр скоро почне працювати після карантину. Вас точно зачарує сама будівля, яку зведено за проєктом архітектора Зиґмунда Ґорґолевського в 1900 році — вона ефектна і вдень, і вночі. Слухати оперу рекомендуємо у вечірній сукні Alexander McQueen яскравого червоного відтінку — драматичність британського бренду чудово пасуватиме до настрою вечора. Ваш супутник одягнений у Stefano Ricci — і почувається розкішно.

Не забувайте, що львівська погода буває такою ж непередбачуваною, як і лондонська. Саме тому тренч Burberry такий же must have у Львові, як і в Лондоні. Він допоможе зробити вашу прогулянку під дощем комфортною й стильною.

Мережа бутиків Park Avenue у Львові працює з 2003 року. Ексклюзивно — Christian Dior, Gucci, Loro Piana, Stefano Ricci, Alexander McQueen, Brunello Cucinelli, Burberry, Saint Laurent, Celine, Dolce & Gabbana, Valentino та інші найвідоміші світові марки. Крамниці розташовані в історичному центрі міста. Консультанти також допоможуть підібрати образи онлайн — створити інтернет-магазин зі зручним сервісом ParkAvenue.ua допомогла українська команда спеціалістів Shop-Еxpress. А ще соціальні мережі — Instagram, Telegram-канал, Facebook і Tiktok. Запрошуємо на шопінг та на каву до Львова!

Текст: Оля Мачуга

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.