До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідеї модних новорічних подарунків від Asthik

До Нового року залишаються лічені дні, а це означає, що пошук подарунків виходить на фінішну пряму. Vogue.ua заглянув в один з найцікавіших київських мультибрендів Asthik і вибрав подарунки, які порадують справжніх модників.

www.instagram.com/loewe/
Аксесуароманія

Аксесуар – подарунок, з яким складно помилитися з розміром, а радість, при цьому, він викличе гарантовано. Для прихильниць ексцентричних прикрас вдалими будуть сережки Delfina Delettrez, сумку Loewe точно оцінить молода кар'єристка, а з блискучим клатчем Paco Rabanne і, взагалі, можна провести всі свята.

Реклама
Зліва направо: сережки Paco Rabanne, сумка Off-White, сумка Loewe, сумка Paco Rabanne, сумка Loewe з червоної шкіри, сережки Erdem, сумка Valentino, сережки Delfina Delettrez
Я твоє тепло

Шанувальники практичних подарунків напевно будуть раді речам, якими можна буде користуватися тут і зараз. Так, в пуховику IENKI IENKI вже 1 січня пропонуємо вирушити підкорювати гірські вершини, а затишний светр Khaite знадобиться мінімум до березня.

Зліва направо: кардиган Simone Rocha, пуховик IENKI IENKI, светр Khaite
Королева ночі

Подарувати собі або коханій подрузі сукню на Новий рік, а чому б і ні? У Asthik є і похмура романтика Simone Rocha, і модний сьогодні футуризм Paco Rabanne, і елегантна графіка Valentino.

Зліва направо: сукня Carmen March, сукня Valentino, сукня Paco Rabanne, сукня 4 Moncler Simone Rocha
Вся увага ногам

Різдвяні та новорічні свята – це не тільки час дарувати подарунки, а й радувати себе. Точно зайвими не будуть нові човники Valentino або ультрамодні кросівки з капсульної колекції Adidas x Raf Simons.

Зліва направо: синьо-рожеві кросівки Adidas x Raf Simons, біло-чорні кросівки Adidas x Raf Simons, туфлі Comme Comme, чоботи Yeezy, білі човники Valentino, чорні човники Valentino, кросівки Valentino Garavani
Дрібниця, а приємно

Мілленіали сьогодні божеволіють за двома речима – красивою візуальною картинкою і доглядом за собою. Приємні дрібниці, які точно порадують молоде покоління, теж є в Asthik – маски для обличчя Magicstripes вже закохали в себе наймодніших дівчат по всьому світу, а альбом з роботами стрітстайл-фотографа Адама Кац Сіндінга стане відмінним джерелом натхнення для власних fashion-експериментів.

Зліва направо: фотоальбом This Is Not A F*CKING Street Style Book, магнітна маска Magic Stripes, маска з гіалуроновою кислотою Magis Stripes

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.