До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Festive Season: 125 головних покупок для зимових свят

Зимовий шопінг – особливе задоволення, адже саме в кінці грудня розпочинається марафон великих покупок і пошуку новорічних і різдвяних подарунків. Vogue.ua вибрав 125 предметів модного зимового гардеробу з магазинів HELEN MARLEN GROUP, які стануть ідеальними святковими презентами.

Верхній одяг

Ультрамодні пуховики неонових кольорів або класичні строгі пальта, короткі куртки з дубленої шкіри або шуби з екохутра – цієї зими варіантів модного верхнього теплого одягу багато як ніколи.

Реклама
3.1PhillipLim

<b>верх од марлен</b>

Сукні

Шовк і оксамит, шифон і мереживо, лелітки і стрази – в кінці грудня починати носити вечірні та коктейльні сукні дозволено вже з самого ранку. Ідеальний час, щоб приміряти максимальну кількість приголомшливих вбрань.

GANNI

<b>платья марлен</b>

Трикотаж

Теплий і надійний трикотаж може бути також модним і ефектним. Велика вовняна в'язка і ніжний гладкий кашемір, однотонні джемпери і кардигани з модними принтами – іноді трикотаж цілком здатний конкурувати за ошатністю з коктейльними сукнями.

Acne

<b>трикотаж марлен</b>

Сумки

Класичні вечірні клатчі тимчасово усунуті з модного п'єдесталу сумками з wow-ефектом. Прискорене серцебиття тепер викликають оксамитові сумки на пояс, строгі геометричні форми, розкішні матеріали і аксесуари з великими знаковими застібками.

Christian Louboutin

<b>сумки марлен</b>

Взуття

Лаковані човники і оксамитові босоніжки, замшеві високі чоботи і ботильйони з золотими каблуками – в кінці грудня в хід йде все модне взуття, за умови його підвищеного градусу нарядності.

Gianvito Rossi

<b>обувь марлен</b>

Більше ідей для зимового шопінгу в HELEN MARLEN GROUP.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.