До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дві грані жіночності: нові бренди в бутіку Monet

Promotion

У Києві відкрилося нове модне місце – мультибрендовий бутік Monet, у якому представлені одні з найактуальніших і найбільш затребуваних сьогодні fashion-брендів. Особливої уваги заслуговує пара Alessandra Rich і Magda Butrym – молоді, але які вже встигли зарекомендували себе у світі моди, імена, що є ідеальним втіленням сучасної жіночності. У кожного з них на моду свій погляд, але він самобутній і цікавий.

Реклама
Бутік Monet у Києві
Alessandra Rich

Alessandra Rich – це італійський характер, адже засновниця марки Алессандра Річ народилася на Аппенінах, і лондонський стиль, де зараз розміщена штаб-квартира бренду. Кожна колекція Alessandra Rich – це гімн жіночності і романтичності, а серед прихильниць її вбрань вже числяться: Розі Гантінгтон-Вайтлі, Сара Джессіка Паркер і Ембер Герд.

Alessandra Rich

Люблять цей бренд дівчата всього світу за правильний баланс, в якому є місце наївності і привабливості, ніжності і розкоші. Причому, відома Alessandra Rich не тільки різноманітними вечірніми сукнями, але і більш повсякденними образами: твідовими костюмами, великою лінією аксесуарів і коктейльними вбраннями.

<b>Monet_1</b>

<b>Monet_2</b>

Magda Butrym

Зірка польського дизайнера Магдалени Бутрим запалилася 2014 року – її складноскроєнні, але, при цьому, жіночні сукні миттєво стали популярними завдяки Instagram, але за ними ховається значно цікавіша історія, ніж проста красива картинка.

Magda Butrym

Бренд Magda Butrym працює за всіма законами Haute Couture, а сама Магдалена співпрацює з найкращими майстрами з усієї Польщі: вишивальниками, в'язальниками, кравцями, майстрами по роботі з мереживом.

<b>Monet_3</b>

<b>Monet_4</b>

Обидва бренди можна купити в бутіку Monet за адресою вул. Басейна 11, Київ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.