До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

DiForte — новий онлайн-майданчик для комфортного шопінгу

Promotion

Онлайн-шопінг став справжнім порятунком для всієї модної індустрії, яка серйозно постраждала під час карантину. Дедалі більше людей сьогодні купують в інтернеті, адже це допомагає економити час і робити шопінг обдуманіше. Об'єднати на одному майданчику улюблені багатьма бренди вирішила команда DiForte — зараз тут зібрано понад 50 брендів, і цей перелік постійно розширюється.

Реклама

Тепер, не виходячи з дому, в одному місці можна ознайомитися з новими колекціями романтичних RED Valentino і зухвалого Philipp Plein, самобутніх Kenzo та елегантною Elisabetta Franchi, ідеальних для повсякденних образів Twin Set і легендарних Calvin Klein. Завдяки ручній навігації, можна легко налаштовувати пошук як за конкретними брендами, так і за категоріями. У DiForte розповідають, що тут можна знайти річ для будь-якої нагоди і зібрати повноцінний гардероб для всієї родини, адже крім жіночого розділу, на сайті активно розвивають чоловічий і дитячий напрямки.

Баєри DiForte свій асортимент вибудовують на поєднанні базових речей і трендових сезонних хітів, завдяки чому в два кліка можна купити звичайну бавовняну футболку Max Mara і модне плаття з плісированою спідницею Elisabetta Franchi, класичний ремінь Armani і подіумний рюкзак Kenzo, розфарбований принтом у вигляді ока. Ще чим пишається DiForte — вибір жіночих і чоловічих сумок, серед яких представлені такі бренди, як Kenzo, Love Moschino, Coccinelle, Philipp Plein і Twin Set.

DiForte — це не лише інтернет-майданчик, що розвивається, а й велика офлайн-крамниця, яка вже впродовж багатьох років є одним з лідерів fashion-ринку в Західній Україні. Розташований у центрі Львова простір і професійні стилісти-консультанти допоможуть усім, хто потребує фахової поради для вибору образу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.