До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Безкінечне натхнення: як носити шкіряний одяг цікаво

Шкіряний одяг в новому сезоні так і хочеться порівняти з хамелеоном. В руках дизайнерів він змінюється найнесподіванішим чином, то перетворюючись на сексуальне плаття на тонких бретелях, то на гостромодну косуху, яку не захочеться знімати до самого літа. До того ж, шкіра відмінно поєднується з акуратними і ніжними матеріалами, яких завжди сповнений весняний гардероб. Vogue.ua і Sanahunt Luxury Department Store зібрали кілька образів, в яких шкіра грає головну роль і на цю гру можна дивитися вічно.

Брюки Akris, топ і мюлі Givenchy, куртка Celine і сережки Proenza Schouler

Як і раніше не втрачає своєї актуальності поєднання шкіри та деніму. Кожен з цих матеріалів абсолютно самодостатній, але в дуеті їхня синергія зростає в рази.

Реклама
Зліва: куртка Jitrois, юбка Unravel Project, ботфорти Tom Ford;
Справа: спідниця та сорочка Balmain

Одяг в новому сезоні знову "заговорив" за допомогою написів і гасел. Вірджил Абло з Off-White, наприклад, прикрасив свої косухи великими написами BIKER і заразом створив куртки, за якими йде справжнє модне полювання.

Зліва: куртка Off-White, брюки Dondup
Справа: куртка Off-White, сукня Jitrois і ботфорти Fendi

Бренд Celine в свою чергу продовжує пропагувати стримане ставлення до моди. Навіть шкіряні плащі у них мають акуратний і лаконічний вигляд.

Celine

Ще один з фаворитів цього сезону – кантрі-стиль. В межах міста його можна повторити за допомогою поєднання косухи і об'ємного жилета, летучої спідниці і ковбойських чобіт.

Зліва: куртка Balenciaga, чоботи Calvin Klein, юбка Balenciaga
Справа: сорочка Miu Miu і спідниця Balmain

Особливо ефектно фактура шкіра розкривається в пастельних відтінках і жіночних силуетах, які за бажанням можна комбінувати з чимось зумисне яскравим або маскулінним.

Зліва: сукня Celine і ботильйони Balenciaga
Справа: сорочка Balenciaga і брюки Off-White

Білий колір – це символ шляхетності, якому шкіра надає правильну дозу зухвалості. Ідеально на цьому контрасті зіграли сестри Малліві з Rodarte – жакет з їхньої весняно-літньої колекції оцінять і романтичні дівчата, і шанувальниці рок-н-ролу. А ось кращою в спорт-шику була і буде Донателла Версаче, яка робить одяг, в якому почуваєш себе впевнено де завгодно.

Зліва: куртка Rodarte, джинси Alexandre Vauthier і ботильйони Balenciaga
Справа: жакет Pallas Paris, топ і шорти Versace

Чорна тонка шкіра – це класика. Вона може повторювати всі вигини тіла, а може закутати його в хмарі драпірувань. Все залежить від фантазій дизайнера і наших бажань.

Зліва: сукняAphero і чоботи Fendi
Справа: топ Pallas Paris, юбка Loewe і чоботи Fendi

Усі товари представлені в Sanahunt Luxury Department Store і на сайті www.sanahunt.com. А ще більше інформації про новинки – на новому telegram-каналі магазину.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.