До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Оксамитовий сезон: нова колекція Varenyky Fashion

Сукні-вишиванки вже кілька сезонів тримають першість серед модного вбрання для пляжу, саме вони стали головними героями курортного гардероба. Універсальність дає змогу носити їх не тільки біля блакитної води чи тінистого басейну.

Залежно від обраних аксесуарів, вишиванку можна одягнути для виходу на вируючий життям продуктовий ринок де-небудь в далекому куточку Італії, для посиденьок в кафе в передзахідних променях сонця і навіть на романтичну вечерю. Напередодні оксамитового сезону Vogue.ua показує нову колекцію Varenyky Fashion.

Реклама

<b>вареники на пляже</b>

Колекції Varenyky Fashion – це красивий одяг, в якому ще й таїться особливий сенс. Вишивка є не тільки красивим декором у вбранні, а й повертає йому первозданну роль – бути сильним оберегом, який захищає тіло і душу. Кожен символ, орнамент, оберіг вишитий на сорочці або блузі має значення. Наприклад, квіти – до краси, зірки – на щастя, серця і лебеді – до любові. До того ж, Varenyky Fashion – один з небагатьох брендів, які використовують старовинні і трудомісткі техніки вишивки, наприклад, тамбур.

Українська вишивка – це сильний оберіг, який захищає тіло і душу

Саме тому особливо цікаві дитячі вишиванки. Візерунки, які вибирають батьки своїм дітям, через багато років можуть повторитися на їх весільних сорочках і сукнях. До того ж, багато дитячих вишиванок співзвучні з дорослими моделями, адже кожна маленька дівчинка мріє бути схожою на свою маму, а хлопчик – на тата.

<b>вареники дети</b>

Спеціально до 24 серпня – Дня народження бренду і Дня Незалежності України – у Varenyky Fashion діють знижки -50 і -70%.

Сайт:varenykyfashion.com.ua

Instagram:@varenykyfashion

    Фото: Катя Кондратєва, Катя Клименко і Ксенія Литвиненко

    Локація:яхт-клуб "АЗИМУТ"

    Не слідуй за модою — відчувай її

    Підписатися

    Ще в розділі

    Популярне на VOGUE

    Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.