До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних речей, натхнених Києвом та його символами

Київ – це місто-магніт та місто-натхнення, яке хочеться вивчати та розповідати про нього світу. Українські бренди також часто присвячують українській столиці свої роботи. Ми вибрали п'ять речей, з якими освідчитися Києву в любові буде особливо символічно.

Підвіска BEVZA

Український бренд BEVZA випустив лімітовану колекцію знакових прикрас до Дня Києва, до якої увійшла підвіска у формі жетону метро. "Це присвята київському метрополітену, який став місцем порятунку та прихистком для багатьох киян від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну", – розказує Світлана Бевза. Прикраса виконана з латуні в позолоті.

Реклама
BEVZA
Светр One by One

Український масмаркет бренд представив ще на початку року мініколекцію, присвячену Києву. Зараз, коли місто стало столицею свободи та боротьби зі світовим злом, вона вдвічі символічніша.

One by One
Хустка OLIZ

Головним мотивом капсульної колекції OLIZ стали київські каштани, авторське зображення яких перетворилося на життєрадісний принт. Така шовкова хустка не тільки стане нагадуванням про улюблене місто, а й прикрасить будь-який літній образ.

OLIZ
Худі Support by Poustovit

Об'ємні яскраві худі з написами "Лівий берег" та "Правий берег" на рукавах вже давно полюбили кияни та гості міста. Сьогодні така річ точно приверне увагу, де б ви не перебували.

Худі Support by Poustovit
Сережки Gunia Project

Перша колекція бренду Gunia Project після початку війни називається "Атланти", а на її створення Марію Гаврилюк та Наташу Каменську, засновниць марки, надихнула київська архітектура, що зараз перебуває у небезпеці. Основним джерелом натхнення стали твори таємничого архітектора Ігнатія Казимировича Ледоховського, а саме будинок Козеровського з Атлантами на вулиці Костельній. 4

Gunia Project

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.