До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 головні принти цієї осені

Хижий принт, смужка, квіткові мотиви або ж логоманія. Vogue.ua розповідає про найактуальніші принти цієї осені, які вже представлені в київському ЦУМі.

Поклик природи
Escada

Цього сезону візерунки на сукнях, блузах і спідницях міді повторюють забарвлення хижаків і рептилій: в моді насичені леопардові і зміїні принти. На окрему увагу заслуговують аксесуари в тон – відкрите взуття і акуратні сумки на золотому ланцюжку.

Реклама

<b>Зов природы</b>

Гербарій
Reiss

Квіткові композиції на сукнях-сорочках, строгих жакетах, костюмах з спідницями та взутті мають яскравий і мальовничий вигляд. Дизайнери малюють на тканині великі бутони і ніжні польові букети.

<b>Гербарий</b>

Гра контрастів
Sonia Rykiel

Класична смужка на сукнях, топах і трикотажі робить образ динамічним. Чаруючий ефект поп-арту створюють графічні чорно-білі написи на одязі та аксесуарах.

<b>Игра контрастов</b>

Сила слова
MCM

Мода нульових повертається в яскравих написах і помітних логотипах на одязі та аксесуарах. Хіт сезону – шкіряні сумки і рюкзаки, прикрашені монограмою.

<b>Сила слова</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.