До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Батько може: знамениті татусі і їхні діти

У третю неділю червня в усьому світі святкують День батька. Це неофіційне, але дуже зворушливе свято, у яке традиційно діти вітають своїх татусів: висловлюють теплі слова подяки, діляться сімейними кадрами з дитинства або просто проводять час разом. З нагоди свята Vogue.ua зібрав світлини знаменитих татусів і подивився, як вони зазвичай проводять час зі своїми дітьми.

Девід Бекхем з дітьми
Девід Бекхем

Найзнаменитіший футболіст на планеті, ікона стилю і красень Девід Бекхем ще й багатодітний батько. У Девіда троє синів — Бруклін Джозеф, Ромео Джеймс, Круз Девід і донька Гарпер Севен. Вільний від роботи час Девід встигає проводити з усіма: вчить Круза кататися на лижах, відвідує футбольні матчі Ромео, дивиться модні покази з сином Брукліном, а ще гуляє з донькою Гарпер у парках.

Реклама

<b>Д Бекхэм</b>

Бред Пітт

Зірковий американський актор і кінопродюсер, Бред Пітт піклується відразу про шістьох дітей різних національностей. Пітт є біологічним батьком трьох дітей — Шайло, Нокса і Вів’єн, і названим для Меддокса, Пакса й Захари. Проте батько однаково любить кожного свого малюка. Бред Пітт регулярно їздить з ними на відпочинок, гуляє в парках, відвідує матчі й купує їм подарунки.

<b>Б Питт</b>

Кріштіану Роналду

Ще один багатодітний батько — футболіст Кріштіану Роналду. У легендарного португальського футболіста четверо дітей: два хлопчики й дві дівчинки. Він їх обожнює й регулярно публікує з ними світлини на своїй сторінці в Instagram.

<b>К Роналду</b>

Принц Вільям

Герцог Кембриджський — щасливий батько двох синів, принца Луї Кембриджського й принца Джорджа Кембриджського, а також доньки, принцеси Шарлотти Кембриджської. Маленький Джордж — просто копія свого батька: біляве волосся, карі очі й стильні образи, тоді як Шарлотта вдалася у матір Кетрін. Маленькому чадові королівської сім’ї, принцу Луї Артуру Чарльзу, недавно сповнилося два роки й поки ще не зрозуміло, на кого схожий хлопчик. Традиційно королівська сім’я проводить разом чимало часу. Кейт і Вільям нерідко збираються в саду Кенсингтонського палацу, годують тварин і влаштовують полювання на різних комашок зі своїми дітьми.

<b>Принц Уильям отец</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.