До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шарліз Терон і Бред Пітт на сніданку на честь номінантів премії "Оскар"

До щорічної премії "Оскар" залишилося менше двох тижнів і за традицією знаменитості готуються до урочистої події. Так, вчора у стінах Ray Dolby Ballroom у Голлівуді відбувся сніданок на честь її номінантів, які 9 лютого отримають свої заповітні статуетки. На червоній доріжці сяяли Шарліз Терон, Бред Пітт, Рене Зеллвегер, Леонардо ді Капріо, Лора Дерн та інші зірки.

Шарліз Терон

Сніданок розпочався з хвилини мовчання у пам'ять про недавню трагедію – смерть легендарного баскетболіста Кобі Браянта і його 13-річної доньки Джіанни. Кобі був володарем золотої статуетки "Оскар" 2018 року за найкращий анімаційний короткометражний фільм "Дорогий баскетбол". Більшість знаменитостей прийшли на сніданок у стриманих і лаконічних образах. Шарліз Терон одягнула смугасті штани-кюлоти і білосніжну сорочку без рукавів, Рене Зеллвегер вибрала чорний брючний костюм і білу блузку, а Лора Дерн – шкіряну сукню теракотового відтінку в парі з блузкою, прикрашеною жабо. У чому прийшли на сніданок на честь номінантів премії "Оскар" інші знаменитості, дивіться в нашій галереї.

Реклама

<b>завтрак премии Оскар</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.