До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 найзатребуваніших моделей цього сезону

Кожного сезону впливовий ресурс models.com визначає топових модель подіуму і висхідних зірок. Цього сезону в десятку новеньких моделей з великим майбутнім вони включили українку Єву Подурян. 17-річна модель зробила 22 покази в 4 столицях моди: від Chanel до Burberry, від Dolce&Gabbana до Vaquera. Нагадаємо, що свої враження від тижнів моди Єва описала в щоденнику спеціально для Vogue UA.

Цей сезон також став немало успішним для Юлії Ратнер, яка прикрасила обкладинку ювілейного номера Vogue UA. Вона, вже традиційно, взяла участь у показі Valentino, а також в Victoria Beсkham, Lanvin, Chanel та інших.

Реклама

<b>modco42</b>

Сусідка Ратнер по обкладинці Vogue UA і муза Міуччі Пради, Паша Гаруля, ходила лише на одному показі – Miu Miu. Прорив цього сезону трапився в українки Катерини Зуб, ще однієї героїні березневого номера українського Vogue. Побувавши в чотирьох столицях, вона стала частиною показів таких брендів як Burberry, Valentino, Hermes і ще більше десятка інших шоу. Віка Ігнатенко, Яна Годня, Марина Полканова та Ірина Кравченко, як і раніше, залишаються зірками подіумів, примножують і закріплюють успіхи минулих сезонів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.