До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Юлія Пелипас обирає найцікавіші речі й події вересня

Fashion-директор Юлія Пелипас обирає найцікавіші речі та події вересня.

Юлія Пелипас

Стилістична інтрига сезону – асиметричне пальто Balenciaga, що застібається чи то на шиї, чи то на плечі на великий ґудзик. Альтернатива – тренч з лакованої шкіри Tibi.

Реклама
Balenciaga осінь-зима 2017/2018
Лаковий плащ Tibi

Продовжують тему асиметрії сережки, ніби взяті з різних комплектів, Vanda Jacintho. Такі мають особливо ефектний вигляд з наймоднішою стрижкою паж, як у Кетрін Макнейл.

Кетрін Макнейл
Асиметричні сережки Vanda Jacintho

Несподівано на піку моди – коричневий колір, бежевий, а також найсміливіші відтінки охри. Сумку-кейс Lautem і високі чоботи Céline блідо-коричневого кольору модно доповнювати яскравим червоним, або рожевим.

Сумка-кейс Lautem
Чоботи Celine

Ремінь Isabel Marant з однаковим стилістичним успіхом можна вдягати на сукні зі струмуючого шовку, пальта, реглани й навіть шубу.

Ремінь Isabel Marant

Бренд – відкриття сезону: Peet Dullaert. Парфуми-алхімія Dead of Night, створений топ-моделлю Геленою Крістенсен у колаборації з Strangelove NYC.

Бренд Peet Dullaert
Аромат Dead of Night

Цієї осені відбудеться історично важливе відкриття двох музеїв імені великого Сен-Лорана: один – в Парижі на 5 avenue Marceau, другий – в Марокко, по сусідству зі знаменитим садом Мажорель.

Ів Сен-Лоран

Читайте також:

Головні тренди сезону осінь-зима 2017/2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.