До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Єлизавета II представила новий офіційний портрет до свого 96-річчя

21 квітня королеві Єлизаветі II виповнюється 96 років. З нагоди святкування дня народження Її Величності напередодні представили нове офіційне фото монархині.

Напередодні свого 96-річчя королева Єлизавета II поділилася з громадськістю новим офіційним знімком через свої сторінки в соціальних мережах. Но фото монархиня стоїть між двома своїми білими поні — на ім’я Байбек Кеті та Байбек Найтінгейл — на території Віндзорського замка. Вона вдягнена в пальто стриманого зеленого відтінку, схожого на знаковий колір для британської королівської сім’ї — "Единбурзький зелений".

Реклама

Автор фото — відомий кінний фотограф Генрі Даллал, від імені Королівського Віндзорського кінного шоу. Королева є покровителем — і завзятим глядачем — щорічних спортивних заходів, які проводять у травні або червні щороку.

Єлизавета II Єлизавета II

Новий портрет Єлизавети II вийшов дуже щирим і доречним, адже любов до коней королева демонструвала впродовж усього життя. У чотири роки батько подарував їй та її сестрі Маргарет шетландського поні, на ім’я Пеггі. Відтоді королева тривалий час була завсідницею Royal Ascot і Royal Horse Show (насправді вона відвідувала кожне з 1943 року), а також Epsom Derby. А в дев’яносто років вона їздила верхи на території Віндзорського замка.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.