До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як знаменитості допомагають українцям у війні з Росією

24 лютого Росія напала на Україну й розпочала повномасштабну війну. Російська армія безжально знищує мирне населення, стріляє по будинках, школах, лікарнях і дитячих садках. На захист України став увесь світ. Дії Російської Федерації засуджують не лише західні політики та найбільші світові компанії, запроваджуючи санкції проти агресора, а й світові зірки: актори, режисери, музиканти, спортсмени, художники, бізнесмени, дизайнери та моделі. Знаменитості жертвують гроші для української армії, забезпечують захист сімей біженців та організовують доправлення гуманітарної допомоги.

На бік України стало багато зірок світового рівня, які виступають проти вторгнення Росії в Україну і закликають Путіна негайно припинити військові дії. Так, Ілон Макс надасть доступ до супутникового інтернету, Блейк Лайвлі та Район Рейнольдс пожертвували 1 мільйон доларів на допомогу українцям, а Міла Куніс та Ештон Кутчер оголосили про запуск кампанії зі збору 30 мільйонів доларів для українців. Солідарна з Україною й Анджеліна Джолі – актриса і посол доброї волі ООН звернулася з проханням до країн-сусідів приймати біженців.

Реклама
Не залишилася стояти осторонь і Леді Ґаґа. Співачка й актриса написала у своєму дописі, що молиться за Україну й сподівається, що війна скоро закінчиться. Також Мадонна опублікувала кілька дописів і проілюструвала їх кадрами зруйнованих українських міст. Співачка заявила, що "безглузде та жадібне" вторгнення Росії в Україну має бути негайно зупинене. Також Мадонна закликала надіслати Україні гуманітарну допомогу та придбала цифровий одяг DRESSX, усі гроші від купівлі якого підуть на допомогу Україні.

Дехто зі знаменитостей вирішив висловити свою підтримку за допомогою одягу та аксесуарів у синьо-жовтих відтінках. Зокрема, Ель Фаннінг вийшла на червону доріжку з манікюром у кольорах українського прапора, Леоні Ганне вдягла синій брючний костюм і взяла в руки жовту сумку, а Майкл Дуглас висловив підтримку українцям за допомогою синьо-жовтої хустки. Серед знаменитостей, які підтримують Україну, також Міла Йовович, Бенедикт Камбербетч, Майлі Сайрус, Кім Кардаш’ян, Белла Гадід, Сара Джессіка Паркер, Розі Гантінгтон-Вайтлі, Арнольд Шварценеггер та багато інших.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.