До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усі подробиці весілля Кейт Аптон у Тоскані

10 червня американська модель і актриса Кейт Аптон відзначає свій день народження — дівчині сповнюється 28 років. Кейт стала відомою завдяки своїй яскравій зовнішності, яку неодноразово помічав журнал Sports Illustrated. Пишні груди, світлі кучері, блакитні очі й пухкі губи подарували їй статуси "Найсексуальнішої жінки року" і "Найсексуальнішої жінки планети". Але Кейт привернула увагу преси й шанувальників не тільки своєю ефектною зовнішністю, але й розкішним весіллям в Італії. Сьогодні, на честь дня народження Кейт Аптон, згадуємо її весілля з американським бейсболістом Джастіном Верландером, яке відбулося 4 листопада 2017 року

Весілля Кейт Аптон і Джастіна Верландера, 4 листопада 2017 року

Місце для церемонії Кейт і Джастін вибрали, зважаючи на свої романтичні спогади, саме Італія стала однією з перших країн, яку вони відвідали разом. Головним планувальником призначили Лізу Ворс, на її рахунку організація найкращих весіль у всіх кутках світу. "Ми закохалися в курорт Rosewood Castiglion Del Bosco через його дивовижну історію та неймовірні краєвиди", — поділилася Кейт Аптон.

Весілля Кейт Аптон і Джастіна Верландера, 4 листопада 2017 року

Реклама

"Мені було дуже важливо, щоб ми з Джастіном відчували, що ми у відпустці з нашими найближчими друзями та сім’єю, — пояснює Кейт, — для цього ми придумали присвятити цілий день інтерактивним іграм, які назвали Uplander Olympics. Кожен гість отримав правила ігрового дня, і всі поділилися на команди у майках Under Armor відповідного кольору. Ігри охоплювали турнір з настільного тенісу, футбол, естафету й навіть епічну битву на повітряній кулі!"

Кейт Аптон і Джастін Верландер

Для репетиційної вечері Кейт і Джастін попросили своїх гостей одягнутися в червоний колір. Кейт була в сукні Valentino, а Джастін одягнув пошитий на замовлення червоний смокінг. "Наші мами створили слайд-шоу з картинок нашого дитинства, і вони продемонстрували його на „червоній" вечірці", — розповіла Кейт. "У нас був відкритий мікрофон для тостів, і ми сміялися всю ніч".

Репетиційна вечеря за день до весілля Кейт Аптон і Джастіна Верландера

Наступного дня відбулася церемонія в саду. "Ми знайшли справжній райський куточок, і квіти Тоскани стали нашим таємним садом, — говорить Кейт. — Цікаво, що в цьому місці така церемонія проходила вперше".

Весільна локація

Весільна локація

Весільну сукню нареченої також робили майстри Дому Valentino. "Вони найкращі у створенні тонких, гарних мережив і деталей, а їхня італійська спадщина й традиції якнайліпше підходили для місця нашого весілля. Сам процес створення був надзвичайно приємний. Я сама активно брала в ньому участь".

Весільна сукня Кейт Аптон

Оригінальний смокінг Джастіна було зроблено в Cicchini Custom Clothier. Кейт поділилася: "У нього виникла ідея додати до жакета милу деталь на підкладку всередині — напис Just Married".

Весільний образ Джастіна Верландера

Зачіску й макіяж Кейт робили старі друзі нареченої: Джон Руджієро та Трейсі Мерфі: "Ми хотіли створити класичний і простий образ для церемонії", — описала себе Кейт. Обручку з діамантами у вісім каратів для Кейт Джастін замовляв у Anita Ko. "Моя літня бабуся не змогла бути на весіллі через відстань, тому я попросила позичити мені її сапфіровий перстень — це стало моїм чимось старим, позиченим і блакитним", — розповіла Кейт.

Ранок нареченої Кейт Аптон

За матеріалами: vogue.com (фото: KT MERRY)

Читайте також:

50 ідеальних суконь для весілля взимку

Лучшие свадебные прически из фильмов

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.