До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі образи Вікторії Бехкем на футбольних матчах

Вікторія Бекхем відома своїми бездоганними streetstyle-образами як на світських івентах, бортах літаків, так і на футбольних матчах. До того як вона заснувала власний бренд одягу й зарекомендувала себе як популярна дизайнерка, Вікі будувала музичну кар’єру. У вільний час Вікторія підтримувала свого чоловіка Девіда на футбольних матчах, приходячи на верхні трибуни стадіонів в образах, які будь-який фанат початку нульових міг помітити за милю. Великі сонцезахисні окуляри, топи з глибокими викотами, футболки з емблемою футбольної команди, сумки Birkin і сліпучі годинники — усе це формувало її гардероб для футбольних матчів.

Вікторія Бекхем, 2006

Нині, у розпал чемпіонату Європи з футболу — 2020, Вікторія й далі вболіває за Англію, проте тепер уже не виходячи з дому. Вікі використовує свій Instagram, щоб підтримати головного тренера збірної Англії Гарета Саутгейта. Днями вона поділилася архівним знімком 2006 року, на якому позує у великих авіаторах, джинсових мікрошортах і топі з написом England Rocks. "Якісний футбольний контент", — підписала Вікторія. Нагадаємо, що наступний матч збірна Англії зіграє зі збірною України 3 липня в Римі. Нетерпляче очікуємо на цю подію, а поки на честь Євро-2020, пропонуємо переглянути найкращі образи Вікторії Бекхем на футбольних матчах.

Реклама

<b>Виктория Бекхэм футбол</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.