До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі образи Дженніфер Лопес у новому кліпі In The Morning

Дженніфер Лопес завершила 2020 рік приголомшливим новорічним виступом, а почала 2021-й ще феєричніше. Сьогодні співачка випустила новий відеокліп на пісню In The Morning на американській платформі Triller і поділилася невеликим епізодом нового шедевра зі своїми шанувальниками в Instagram. У новому кліпі Лопес демонструє сім різних образів, кожен з яких заслуговує на окрему увагу. Vogue.ua зібрав для перегляду світлини Дженніфер Лопес у вбранні з нового кліпу In The Morning.

Сюрреалістичне відео розробили давні стилісти співачки — Роб Зангарді й Маріель Генн. У кліпі Лопес перевтілюється на посланого з неба ангела, який має вишуканий смак у моді. Відео починається з миті, коли Джей Ло ширяє попід небом у ніжній сукні пастельної кольорової гами Iris van Herpen, яка струмує — ні, танцює — на вітрі. В іншій сцені вона позує на ліжку в "голій" сукні з кристалами від перуанського дизайнера Аугусто Мансанареса і драматичними крилами Mother Plucker. Кількома кадрами пізніше співачка також з’являється в цих крилах, абсолютно оголена.

Реклама
Дженніфер Лопес у сукні Iris Van Herpen
Дженніфер Лопес у сукні Marco Marco

"Кліп сповнений символізму невзаємних стосунків і усвідомлення того, що ви не можете змінити нікого... ви можете змінити тільки себе", — написала Лопес про концепцію відео в Instagram. "Відростіть власні крила і йдіть від кожного, хто не цінує всього, що ви можете запропонувати". Вбираючись у найкращий дизайнерський одяг, Джей Ло показує, як вона цінує себе. Серед інших ефектних митей у кліпі: біла обтисла сукня бренду Marco Marco, гламурний образ із фольги, що складається з металевого топа Graham Cruz і спідниці Lever Couture. Лопес також з’являється в образі модної русалки, що ширяє в повітрі в срібному топі Manuel Albarran і з хвостом Iggy Soliven.

Дженніфер Лопес із крилами Mother Plucker

Однак найкращий з усіх модних образів співачки ми бачимо наприкінці кліпу. Дженніфер Лопес з’являється в багатоярусній білосніжній сукні з невагомим пір’ям Valentino. Разюче вбрання заввишки кілька футів доповнене маскою з кристалами авторства дизайнерки Маріанни Гарутунян, яка також створювала ювелірні прикраси для Леді Ґаґи. Повне відео дивіться нижче.

За матеріалами: vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.