До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вікторія Бекхем показує як носити жовтий колір

Кожен вихід Вікторії Бекхем завжди привертає увагу, а все тому, що вона майстерно вміє обігрувати свої образи й завжди знає, що вдягнути, щоб бути в тренді. Днями Вікі продемонструвала в Нью-Йорку елегантний образ у модному літньому відтінку. На відміну від інших модниць, які цього літа приміряють образи в зелених і рожевих кольорах, Бекхем вирішила зробити ставку на жовтий колір. Вікторія вдягла водолазку з романтичними шлярками на комірі й рукавах у відтінку лимонного пирога та підібрала до неї розкльошені штани — обидві речі є в її новій колекції Victoria Beckham весна-літо 2021. На додаток до яскравого виходу Вікі взяла сумку Hermes і великі сонцезахисні окуляри.

Вікторія Бекхем

Крім того, цього літа Вікторія пропонує відсунути на задній план "дідові" сандалі й зробити ставку на запаморочливі ботильйони Alaïa. Ми вже розповідали, що наступної осені модним буде взуття на масивній платформі й ультрависоких підборах, але Вікторія вирішила випередити тренди й носити ботильйони вже тепер.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.