До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вікторія Бекхем вирушила в Кенію

Дизайнерка Вікторія Бекхем зараз перебуває в Кенії і активно ділиться в своєму Instagram фотографіями з цієї далекої країни. Однак британка вирушила туди не в пошуках натхнення до чергової колекції, а з благодійною метою. Дизайнерка активно підтримує фонд Sport Relief, який займається збором коштів для розвитку різних видів спорту в неблагополучних країнах.

Вікторія Бекхем в Кенії (@victoriabeckham)

Кенія якраз і є одним з головних об'єктів благодійності для Sport Relief, а приїзд місіс Бекхем до країни повинен з одного боку мотивувати місцевих жителів більше займатися спортом, а з іншого – звернути увагу на проблему і збільшити кількість пожертвувань. Увага Бекхем зараз сфокусована на дівчатах, які займаються боксом. В Instagram дизайнера можна подивитися, в яких умовах вони тренуються, як живуть і про що мріють.

Реклама

Цікаво спостерігати і за зовнішнім виглядом Вікторії Бекхем в цій подорожі. Знаменитій шанувальниці взуття на підборах довелося змінити улюблені туфлі на комфортні кеди чи гумові чоботи, з якими вона носить "вічну класику" – вузькі джинси і білу футболку. Просто і по суті.

Вікторія Бекхем в Кенії (@victoriabeckham)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.