До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Три весільних образи Марти Ортего, спадкоємиці імперії Zara

Цих вихідних під вінець вирушила спадкоємиця одного з найбагатших людей на планеті, донька власника Inditex Group, Амансіо Ортега, Марта. Головну весільну сукню для церемонії одруження зі своїм нареченим, модельним агентом Карлосом Торретта, наречена замовила у П'єрпаоло Піччолі. Ніжно-рожеве вбрання Valentino складалося з плісированої шифонової сорочки і щільної спідниці. "Супроводжувати жінку в один з найважливіших моментів її життя це завжди великий подарунок для мене", прокоментував дизайнер.

Фото: Instagram @voguenoiva
Фото: Instagram @operafashionmag
Фото: Instagram @inspiration_wedding_madrid

Після офіційної розписки Марта і Карлос Торретта вирушили на урочисту вечерю в королівський клуб Nautica Club в місті Ла-Корунья. Для трапези в колі 400 друзів і членів сім'ї наречена вибрала чорний смокінг Valentino, який потім змінила на рожеву повітряну сукню для танців. Третій весільний образ також створював П'єрпаоло Піччолі в ательє Valentino.

Фото: Instagram @vanitatis
Фото: Instagram @mameyelnuevonegro

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.