До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У яких образах зустріти осінь: показує модель Лаура Кастл

Новий сезон вже не за горами, а це означає, що час додавати до гардероба нові фактури й кольори, але водночас ще хочеться зберегти легкість, яку нам дарує літо. Як це зробити нам продемонструвала Лаура Кастл — німецька модель, у якої ми заразом дізналися як змінилася індустрія за останній час, чому важливо грамотно вести свої соціальні мережі і які б’юті-процедури дають змогу почуватися прекрасно, попри постійні перельоти та зайнятість.

Лаура Кастл
Сукня Marques’Almeida, сережки Bottega Veneta, браслет Saint Laurent, взуття Wandler, сумка Jacquemus
Про старт кар’єри

Моя модельна кар’єра почалася спонтанно, як і в багатьох дівчаток — скаут побачив мене на вулиці й за деякий час я вже отримала перше знімання. Ми розіслали моє портфоліо в кілька агенцій і, на наш подив, отримали кілька пропозицій. Своїми зовнішніми даними я зобов’язана батькам — моя мама також була моделлю, а тато — спортсменом. До речі, до 16 років я була незграбним підлітком і абсолютно не відчувала власної жіночності. Впевненість у собі прийшла згодом і модельна кар’єра цьому дуже посприяла.

Реклама
Чорне і біле — класика осінньої моди, яку в новому сезоні можна обіграти ненудно

Сорочка Maison Margiela, сукня Noir Kei Ninomiya, штани Agolde, взуття Wandler, сережки Bottega Veneta

Потім зі мною трапився перший Париж — на вулицях міста були дівчата з усього світу, які ходили на кастинги й намагалися проявити себе. Мені було приємно там бути. На одному кастингу одночасно могло перебувати близько ста дівчаток і це був неймовірний досвід, який змусив мене швидко подорослішати й зрозуміти, чого я хочу і куди потрібно рухатися далі, щоб досягти успіху.

Шкіряна сукня — одна з головних речей сезону

Сукня Philosophy Di Lorenzo Serafini, сережки Paco Rabanne
Про модельний бізнес

Я більше люблю брати участь у зніманні для глянцю або брендів, коли з тобою працює крута команда й передусім важливий результат. Тут немає непотрібної конкуренції — у всіх є одна мета. Участь у Тижнях моди — чудова можливість для молодих моделей і початківців, які буквально за сезон встигають набратися досвіду і знайомств. Моделінг дає можливість подорожувати світом — це теж дуже цінно. Нині, наприклад, я співпрацюю з одним б’юті-холдингом і такий тип роботи мені теж дуже подобається — коли ти стаєш обличчям великої компанії, то це зовсім інший рівень відповідальності й залучення.

Ознаки ідеального жакета в сезоні осінь-зима 2021/22 — чистий колір, маскулінний крій, без зайвих деталей

Верхній жакет Frankie Shop, нижній жакет Isabel Marant, штани Dries Van Noten, сережки Miu Miu, каблучка Saint Laurent, сумка Balenciaga
Про соціальні мережі

Будь-яка дівчина, яка сьогодні збирається робити кар’єру в модельному бізнесі, має розуміти, що її Instagram — це її обличчя. І річ тут не тільки в кількості підписників, а в самому поданні, образі, який транслюється через екран телефона. Сьогодні клієнти нерідко запитують в агенцій спершу посилання на соціальні мережі, а тільки потім портфоліо моделі. Через це я дуже відповідально ставлюся до контенту, який від мого імені потрапляє на простори Інтернету. Водночас не роблю його головною частиною життя — це лише інструмент, який допомагає зібрати правильну картинку.

Невагома блуза з об’ємним бантом — ненудна альтернатива шовковим сорочкам

Блуза Max Mara
Про улюблені бренди

Я люблю класику, яка не виходить з моди за один сезон, все-таки я практична німкеня. Один з моїх улюблених брендів — Max Mara. На якомусь зі знімань на початку року я саме приміряла кілька образів з їхньої останньої колекції — вони прекрасні. Також мені подобається стиль, який англійською містко називається classy — у ньому немає нічого зайвого. Це елегантний одяг, у якому впевнено почуваєшся щодня.

Торочки — великий осінній тренд, з яким хочеться танцювати

Сукня Marcel Ostertag, взуття Rodebjer
Про тренди сезону

Я щаслива, що зараз у списки трендів повернувся мій улюблений рожевий колір — він мені подобається в найрізноманітніших відтінках. Близькі мені й маскулінні та мінімалістичні жакети — один з таких якраз для мене й підібрав стиліст для знімання Vogue UA.

Фуксія — модний привіт з 1980-х для найсміливіших

Сукня Magda Butrym, сережки Fendi
Після року карантинних обмежень яскраві й непрактичні образи повертаються в модні гардероби

Сукня Rick Owens, рукави AZ Factory, кольє Rosantica, взуття Rodebjer
Про б’юті-секрети

Моя б’юті-рутина досить проста — я п’ю багато води, що допомагає підтримувати здоров’я шкіри, маю заняття з тренером двічі-тричі на тиждень і намагаюся вдосталь спати. А мій таємний ритуал — прогулянки з улюбленими собаками в горах недалеко від мого будинку в Австрії. Вони допомагають не тільки тіло тримати в тонусі, а й прекрасно прочищають голову від зайвих турбот.

Чорний — найкраще рішення, щоб грати з фактурами в одному образі

Топ Irene Luft, футболка Prada, взуття 3.1 Phillip Lim, сережки Completedworks, каблучка Versace

Model: Laura Kastl @laura_pondereplay
Photographer: Kai Weissenfeld @kaiweissenfeld
Hair&MakeUp: Katja Oeckinghaus @katy_oe_
Styling: Anné Newman @a.new.man
PR: Maria Borovenskaya @mariborovenskaya
Agency: Wavemags @wavemags

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.