До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому піти на вечірку: показує Бейонсе

Бейонсе точно готова до сезону новорічних вечірок. Днями суперзірка опублікувала у своєму Instagram-акаунті найяскравіший образ колаборації Gucci й Balenciaga "Hacker Project". Затьмарюючи блиск будь-якої різдвяної іграшки, Бейонсе позувала в піджаку з кристалами й легінсах з монограмою з колекції Gucci осінь-зима 2021/2022, для якої Алессандро Мікеле запросив креативного директора Balenciaga Демну Гвасалію "перезавантажити" ключові речі Gucci. Тепер жакет, інкрустований блискітками, може похвалитися характерним для Balenciaga окресленим силуетом, але водночас він прикрашений назвами обох модних Домів, а знакові чоботи-легінси розшиті культовою монограмою Gucci у вигляді подвійної літери G.

Бейонсе

Свій образ співачка завершила мерехтливими обрізаними рукавичками, що ідеально пасували до її блискучих чобіт-панчіх, а також діамантових сережок Messika, ретро-окулярів і сліпучого клатча Gucci у формі анатомічного серця. З осені Бейонсе дедалі частіше стала демонструвати вечірні образи. Зокрема, для подорожі до Венеції суперзірка вдягнула шовковисту сукню Saïnt Mojavï, а в жовтні 2021 року з’явилася в комбінезоні Saint Laurent з пір’ям. Якщо вам потрібне натхнення, щоб зібратися на вечірку, просто зазирніть у гардероб до Бейонсе.

Бейонсе і Jay-Z
Бейонсе і Jay-Z
Бейонсе

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.