До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому Гейлі Бібер відзначила свій день народження

Одержимість Гейлі Бібер маленькими чорними сукнями — не таїна, але для святкування свого 25-річчя модниця вибрала щось інше, а саме сексуальний оксамитовий комбінезон Saint Laurent з колекції весна-літо 2022. Креативний директор Ентоні Ваккарелла — той самий дизайнер, що стоїть за деякими з приголомшливих маленьких чорних суконь Гейлі, цього разу створив чорний велюровий кетсьют, який стилістка Карла Велч виставила в стрічку Instagram. Гейлі поєднала принадний обтислий комбінезон з вузьким блискучим поясом, сережками-люстрами й туфлями-слінгбеками, тоді як її чоловік Джастін позував у шкіряному плащі власного бренду, штанах Jacquemus і футболці X Karla.

Як амбасадорка Saint Laurent, Гейлі отримує перші екземпляри з чудових колекцій Ваккарелли, які дизайнер створює для вечірок. У 2021 році вона вже позувала у звабливій сукні без бретельок з вирізом у формі серця, у свої 24 роки вдягла чорну сукню з вирізом на шиї, а на балі Інституту костюма Met Gala 2021 вийшла на червону килимову доріжку в лаконічній оксамитовій сукні, оздобленій кристалами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.