До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Померла "королева сумочок" Джудіт Лібер

Банки з дієтичною колою і цукрові капкейкі, плюшеві іграшки та екзотичні віяла, милі долматинці і страхітливі пітони – для своїх сумок, посипаних кристалами, Джудіт Лібер знаходила натхнення всюди. Без її творінь не минала жодна червона килимова доріжка. Засновниця фантазійних аксесуарів за своє життя отримала безліч премій, а її сумки можна було побачити в музеях: Metropolitan Museum of Art в Нью-Йорку, Victoria and Albert Museum в Лондоні і в Taubman Museum of Art в Роаноку. Свій бренд Джудіт продала ще 1998 року, але продовжувала купувати свої твори на аукціонах.

Крістін Баранскі
Крістіна Агілера
Діана Крюгер

Шанувальники серіалу "Секс у великому місті" точно знайомі з творчістю дизайнера. Адже саме з її сумками пов'язані два ключових моменти серіалу – сварка головної героїні з Суперменом через сумку-лебедя, яка ніяк не личила стилю Керрі Бредшоу; а також весілля у першому фільмі, що тоді не відбулось.

Кадр з фільму "Секс у великому місті"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.