До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Померла Анна Гарві, особистий стиліст принцеси Діани

Колишній редактор британського Vogue, Анна Гарві, померла в Лондоні на 75-му році життя. Гарві провела у видавництві Conde Nast близько 30 років, але широкому загалу була, перш за все, відомою як стиліст принцеси Діани.

Анна Гарві

Її називали однією з найвпливовіших жінок в модній індустрії. Кар'єру вона розпочала ще на початку 1970-х з роботи в журналі Brides, а 1977-го приєдналася до команди Vogue. Її також називали правою рукою Анни Вінтур. Останнім часом вона займалася запусками Vogue по всьому світу, в тому числі була редакційним директором української версії видання.

Реклама

Окрема глава її кар'єри – співпраця з Діаною Спенсер. До неї молода Діана прийшла одразу після одруження з принцом Чарльзом. Розповідають, що у Гарві її чекали сотні одиниць одягу та аксесуарів, а примірка затягнулася на кілька годин.

Одна з останніх її робіт – книга Timeless Style: Dressing Well for the Rest of your Life, в якій вона звертається насамперед до жінок старших 50 років. В її створенні також взяли участь такі легенди модного світу як Грейс Коддінгтон, Донна Каран та Лінда Євангеліста.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.