До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пішов з життя Андре Леон Теллі

Сумні новини прийшли зі США — у віці 73 років помер Андре Леон Теллі, колишній креативний директор американського Vogue, один з найвідоміших і найвпливовіших fashion-експертів у світі. За повідомленнями Hollywood Reporter, Андре Леон Теллі пішов з життя в лікарні міста Вайт-Плейнс (штат Нью-Йорк), причини смерті поки не відомі.

Умер Андре Леон ТеллиАндре Леон Теллі

Нагадаємо, що Андре Леон Теллі в університетські роки вивчав французьку літературу, а потім працював у найбільших глянсових виданнях у світі — від Interview і W Magazine до Numero і Vogue. В останньому він почав працювати в середині 1980-х як редактор відділу новин. Згодом обійняв посаду креативного директора. Потім була перерва, а 1998 року він повернувся у Vogue і пропрацював там до 2013 року. Також Теллі активно брав участь у телевізійних шоу, наприклад, "Топмодель по-американськи", був особистим стилістом Мішель Обами, а 2012 року про нього навіть вийшов документальний фільм.

Андре Леон Теллі
Анна Вінтур і Андре Леон Теллі
Андре Леон Теллі
Шер і Андре Леон Теллі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.