До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ukrainian Women in Vogue: Ольга Кудіненко

Журнал Vogue UA за підтримкиSymbolвипустив книгу Ukrainian Women in Vogue. Вона присвячена українським героїням, які з’являлися на шпальтах нашого журналу. Моделі й художниці, письменниці й спортсменки, музикантки й дизайнерки, балерини й засновниці благодійних фондів. Кожна з них — сильна особистість, яка має свій стиль, надихає власним прикладом і гідно представляє Україну на міжнародній арені. У спеціальних інтерв’ю для vogue.ua героїні міркують про баланс між кар’єрою і сім’єю, публічність і власне розуміння щастя. Цього разу читайте інтерв’ю з Ольгою Кудіненко.

Ольга Кудіненко

Як Ви вважаєте, балансувати між кар’єрою й особистим життям сьогодні важче, ніж раніше, чи в наш час нескладно встигати все?

Реклама

Я думаю, що встигати все — міф. У різний час ми маємо різні пріоритети й у ці миті встигаємо більше там, де наша увага. Якщо в мене втілення проєкту у фонді, наприклад, TabletochkiGivingTuesdayDinner, то весь мій час і фокус там, а отже я менше часу проводжу з родиною і надаю собі. Якщо я в подорожі з родиною, то я намагаюся весь час бути з ними в моменті, а не вирішувати робочі питання. Хоча ситуації бувають різні. Я думаю, зараз баланс — жонглювання трьома кульками "сім’я", "кар’єра", "розвиток", і в руках у тебе може бути тільки дві кульки водночас — непросто, але можна.

Вимога "бути найкращою в усьому", яку суспільство висуває до сучасної жінки, заважає Вам жити власним життям чи, навпаки, спонукає прагнути нових успіхів?

Мені заважає жити порівняння себе з образами в соціальних мережах. Ось у них дівчата точно все встигають і прокидаються відразу з макіяжем та укладкою. Прагнення "бути кращою в усьому" веде не до нових успіхів, а до нервових зривів і депресій, тому я намагаюся бути хоч трішки кращою, ніж учора. Або хоча б такою самою.

Чи легко бути в центрі уваги? Як Ви даєте собі раду з публічністю?

Завдяки публічності я — голос онкохворих дітей і можу озвучувати їхні проблеми для широкої аудиторії. Я нескінченно за це вдячна всім, кому цікава і я, і робота фонду. Ну а висвітлювати особисте життя — вибір кожного. Я вважаю за краще тримати межі, і мені це просто робити — я не так публічна, як Бейонсе, на жаль.

Як Ви знаходите час лише для себе, і чому його присвячуєте?

Якщо я добре не відпочину й не перезавантажуся, я не зможу бути ефективною й віддавати енергію в тих сферах, у яких хочу реалізовуватися. Тому я завжди планую хоча б один день на місяць у СПА, обов’язковий спорт тричі на тиждень — він дає енергію, і спілкування з подругами. Іноді я так втомлююся, що просто лежу й дивлюся серіали весь день. Це дуже непродуктивно й непрестижно, але мені це потрібно.

З чого складається Ваше щастя і чи є щось, чого бракує для нього?

Моя здорова сім’я поруч, спілкування з друзями й подорожі.

З ким із жінок — сучасниць або історичних персонажів — Ви хотіли б поспілкуватися щиро й відверто? І про що була б ця розмова?

З Наталією Водяновою і Джоан Роулінг — для мене це приклади абсолютно реалізованих у всіх сферах жінок, які віддають свою славу тим, кому це потрібно, і порушують у суспільстві найважливіші питання.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.