До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Топмодель Тоні Гаррн уперше стала мамою

Одна з найвідоміших німецьких топмоделей і екскохана Леонардо ді Капріо, Тоні Гаррн, сьогодні поділилася радісною новиною — вона вперше стала мамою. Тоні опублікувала знімок з новонародженою дочкою, де закарбовано її крихітну ніжку. Модель написала в соцмережі: "Завдяки найчарівнішому досвіду в моєму житті в нас з’явилася Лука Малайка. Вона полонила наші серця". Тоні також розповіла, що малятко з’явилося на світ минулого тижня.

Батько дівчинки — англійський актор Алекс Петтіфер, який виконав головну роль у фільмі "Громобій". Роман закоханих почався наприкінці 2019 року, а в жовтні 2020 року вони стали офіційно чоловіком і дружиною. Весілля відбулося в палаці Berner Schloss у Гамбурзі.

Реклама

Тоні приховувала свою вагітність упродовж шести місяців, після чого вирішила все-таки поділитися з підписниками радісною новиною. Модель зізналася, що нетерпляче чекає на появу первістка й буквально рахує дні. "Найкраще у вагітності — це прокидатися щоранку й знати, що я вагітна. Це найпрекрасніше, найщасливіше почуття. Я відразу торкаюся до свого живота, і я втішена відчувати, що мій малюк всередині мене", — написала Гаррн. У такому делікатному стані Тоні часто публікувала свої фото й навіть взяла участь на пізньому терміні вагітності в зніманні для німецького Vogue.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.