До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Топ-модель Наталі Вестлінг стала чоловіком

Рудоволосу модель Наталі Вестлінг шанувальники пам'ятають як музу Ніколя Жескьєра, яка не один раз ставала обличчям Louis Vuitton, і постійну учасницю показів Chanel, Prada і Marc Jacobs. Проте 19 березня стало відомо, що тепер її звуть Натан і вже якийсь час вона є хлопцем. Останні півроку Натан приймав тестостерон і проходив всі інші необхідні для цього процедури, через що Вестлінг набрав 9 кілограмів, але абсолютно не переймається цим.

Натан Вестлінг
Натан Вестлінг і Вітторія Черетті в рекламній кампанії Chanel

Це рішення Вестлінг прийняв на початку минулого року після майже десяти років життя з депресією і антидепресантами. "Просто досяг точки, коли вже не міг це терпіти, – пояснює американець. – Я вже й забув, як це прокидатися без запитання: "Хто я?". Я намагався жити нормальним життям, але просто відчував себе в чужому тілі, незважаючи на успіх в професії".

Реклама
Натан Вестлінг

Вестлінг планує повертатися у професію. За його словами, він вже спілкувався з кількома колишніми клієнтами і вони привітно зустріли його. "Я наче зняв маску, став самим собою, нарешті я щасливий", – прокоментував манекенник, який тепер має вигляд звичайного скейтера-підлітка, щасливого підлітка.

Louis Vuitton весна-літо 2019

Нагадаємо, що це далеко не єдиний приклад у модній індустрії, коли модель змінює стать. Так, серед найвідоміших трансгендерів в професії – Андреа Пежіч, Гарі Неф, Леа Ті і Максим Магнус, яка в січні цього року розповіла про всі труднощі, з якими їй довелося зіткнутися після зміни статі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.