До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тема не розкрита: К’яра Ферраньї й далі демонструє груди, не знімаючи одягу

К’яра Ферраньї захоплено продовжує експерименти з образами, в яких вона демонструє груди, не порушуючи правил пристойності.

На "кутюрний" показ Schiaparelli знаменитість прийшла в убранні бренду: пальто з оздобленням у вигляді стилізованих грудей. Чверть мільйона вподобайок за якихось кілька годин. Підписники віддають данину не тільки образу К’яри, а її самоіронії також, з якою вона й далі вигулює вбрання, що розкриває тему оголення грудей.

Реклама
@chiaraferragni

"Бути в гармонії зі своїм тілом, не вважати себе секс-об’єктом або добровільно погоджуватися зі стереотипами — вибір будь-якої сучасної жінки", — писали ми у 2018 році. Тоді це звучало як сміливе висловлювання. Сьогодні, сподіваємося, стає нормою.

@chiaraferragni

Нагадаємо, у світі триває рух Free the Nipple за рівність і свободу, а з ним — і боротьба проти об’єктивації жіночих сосків. В інстаграмі досі діє заборона на публікацію фото, де проглядаються соски: користувача можуть заблокувати. На жаль, гендерної рівності тут немає: чоловіки можуть скільки завгодно демонструвати оголені груди.

@chiaraferragni

У Schiaparelli дражнять суспільну мораль, випускаючи одяг, що повторює або імітує обриси жіночих грудей. Nipples are free — хоча б у такому вигляді.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.