До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Так погано, що добре: як Шая Лабаф став зіркою стрітстайлу

Шая Лалаф спить із зарядженим пістолетом. З його розповідей, він робить це через дитячі спогади. У актора була нелегка юність, складні відносини з батьком, який багато випивав, і прізвисько Honey boy (солодкий хлопчик). Саме так називатиметься автобіографічний фільм, над запуском якого працює Лабаф. У стрічці актор зіграє роль свого батька. Вважається, що саме важке дитинство вплинуло на характер Шая, якого називають Enfant terrible Голлівуду, і ще його так прозвали – через манеру одягатися.

Шая Лабаф

Його невибагливому, і в той же час екстравагантному, стилю присвячений Instagram-акаунт з 40 000 підписників, а New Yorker захоплюється його вмінням носити Uggs і залишатися іконою моди навіть під час походу в супермаркет, хоча зовнішній вигляд актора далекий від класичних канонів. Vogue.ua подивився, як же одягається зірка "Трансформерів" в реальному житті.

Реклама

<b>shaia42</b>

Фото: @shiasoutfits

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.