До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стиль Брукліна Бекхема і Ніколи Пельтц, натхненний образами Бекхемів у 1990-х

11 липня Бруклін Бекхем і Нікола Пельтц оголосили про свої заручини, оприлюднивши знімок в Instagram. Виявляється, пропозицію руки і серця своїй нареченій Бруклін зробив два тижні тому, і тільки через деякий час пара вирішила поділитися радісною новиною.

Зараз уся увага шанувальників особливо прикута до молодої пари, адже всі чекають на ще одне зіркове весілля. Ми вирішили уважно роздивитися образи, в яких Бруклін і Нікола з'являються на публіці, й помітили велику схожість зі стилем Вікторії і Девіда Бекхемів в 1990-х-2000-х роках. Молода пара часто одягається у сині джинси і білі футболки, схожі спортивні ансамблі та вечірнє вбрання —в однаковій стилістиці.

Реклама
Бруклін Бекхэм та Нікола Пельтц

Відколи Бекхем і Пельтц почали зустрічатися в кінці 2019 року, їхні спільні виходи на люди були в одній стилістиці. Гардероб пари має багато спільного з архівними образами Вікторії і Девіда Бекхемів. Варто пригадати лише шкіряні байкерські куртки, total-black вбрання для вечірніх виходів, повсякденний денім в поєднанні з базовими футболками, спортивні костюми для перельотів, вінтажні сумки Louis Vuitton Speedy і сонцезахисні окуляри Gucci в стилі 1990-х років.

Vogue.ua зібрав 5 знакових виходів Брукліна Бекхема і Ніколи Пельтц, натхнених стилем Девіда і Вікторії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.