До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сексуальні образи Ані Рубік на червоних доріжках

12 червня святкує свій день народження топ-модель Аня Рубік. Довгоногій ефектній білявці виповнюється 35 років. У портфоліо польки є численні співпраці з модельними агентствами, зйомки в рекламних кампаніях брендів, серед яких є Zimmermann, Jimmy Choo і Marc Jacobs, участь у модних показах Victoria's Secret, Saint Laurent, Chanel і Louis Vuitton. На цей момент Аня займає 18-е місце в списку найбільш високооплачуваних моделей.

Аня Рубік

Аня Рубік добре відома модній публіці своїми привабливими і ефектними виходами на червоні килимові доріжки. Дівчина вибирає зухвалі міні, сміливі викоти і напівпрозорі фактури. Проте, незважаючи на свої провокаційні образи, Аня веде активне соціальне життя: виступає проти заборони абортів у рідній країні і за розумне споживання в індустрії моди, підтримує іммігрантів і заохочує сексуальну освіту серед молоді. На честь дня народження топ-моделі Vogue.ua зібрав яскраві виходи Ані Рубік на червоних доріжках.

Реклама

<b>образы Ани Рубик</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.