До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найзнаменитіші футбольні пари

26 травня 2018 року в Києві відбудеться фінал Ліги Чемпіонів, в якому зустрінуться команди "Реал Мадрид" і "Ліверпуль". Vogue.ua вивчив, хто поруч з симпатичними футболістами, і як познайомилися найпопулярніші футбольні пари.

Ліонель Мессі і Антонелла Рокуццо
Фото: Instagram @leomessi

Пару Ліонеля Мессі і Антонелло Рокуццо можна по праву назвати однією з найміцніших в футбольному світі, разом вони з 2008 року і виховують трьох дітей. Наприклад, коли стало відомо про першу вагітність Антонелли, Мессі засунув м'яч собі під футболку і пробіг так по полю прямо під час матчу з Еквадором – після того, як забив гол. Одружилися вони тільки 2017 року, хоча знайомі, буквально, з дитинства – Антонелла була сестрою друга Мессі.

Реклама
Фото: Instagram @leomessi
Жерард Піке і Шакіра
Фото: Instagram @3gerardpique

Майбутнє подружжя, яке зараз вже виховує двох дітей, познайомилися 2010 року на Чемпіонаті світу з футболу в ПАР. Шакіра виконувала гімн африканського Мундіалю – пісню Waka waka: Time for Africa, а Жерард Піке брав участь в зйомках її кліпу. Різниця між чоловіком і дружиною становить 10 років, причому пара святкує один день народження на двох, обидва народилися 2 лютого.

Фото: Instagram @3gerardpique
Девід і Вікторія Бекхеми
Девід і Вікторія Бекхеми на весіллі принца Гаррі і Меган Маркл

Девід Бекхем і Вікторія Адамс познайомилися після матчу з футболу, на який Пош Спайс прийшла разом з колегою по групі Spice Girls Мел Сі. Роман розвивався настільки стрімко, що в березні 1999 року на світ з'явився перший син пари Бруклін, ще через чотири місяці Девід і Вікторія одружилися. Зараз на їх спільному рахунку: четверо дітей, багатомільйонний бізнес, модний бренд Вікторії і величезна кількість рекламних кампаній. А ще наступного року Бекхеми відсвяткують 20-річний ювілей спільного життя.

Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес
Фото: Instagram @cristiano

Хто б міг подумати, що футболіст з ідеальною укладкою стане таким зворушливим батьком. Поки в його житті не з'явилася модель Джорджина Родрігес, сталося це в листопаді 2016-го, у Кріштіану народилися близнюки Єва і Матео від сурогатної матері, а ще раніше з'явився Кріштіану-молодший, котрому зараз вже сім років. Родрігес ж народила Роналду дочку Алану. З чуток, Джорджина і Кріштіану познайомилися на закритій вечірці Dolce&Gabbana в Мадриді, де дівчина працювала моделлю.

Фото: Instagram @cristiano

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.