До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найяскравіші виходи знаменитостей на подіум

Час від часу можна побачити як голлівудська знаменитість дефілює подіумом. Дизайнери й модні бренди регулярно запрошують своїх зіркових друзів, щоб вони феєрично відкривали й закривали покази або несподівано з’являлися посеред шоу, викликаючи бурю емоцій в аудиторії. Деякі з таких моментів особливо запам’яталися в історії моди.

Кайл Маклаклен на подіумі Prada Menswear осінь-зима 2022/2023
Джефф Голдблюм на подиуме Prada Menswear осень-зима 2022/2023Джефф Голдблюм на подіумі Prada Menswear осінь-зима 2022/2023

Під час Тижня чоловічої моди в Мілані сезону осінь-зима 2022/2023 на подіумі Dolce & Gabanna з’явився музикант Machine Gun Kelly. Услід за цим камео на шоу Prada дефілював цілий зірковий десант акторів, серед яких були Кайл Маклаклен, Джефф Голдблюм, Ейса Баттерфілд і Томас Броді-Сангстер. Кількома сезонами раніше серед моделей, які представляли дебютну кутюрну колекцію Кіма Джонса для Fendi, була актриса Демі Мур.

Реклама

Згадаймо, як Том Форд запускав свій однойменний бренд у 2010 році разом з Бейонсе й Джуліанною Мур — хоча від цієї події залишилося мало фотосвідчень. Леді Ґаґа, Ель Фаннінг і Дженніфер Лопес також неодноразово з’являлися на подіумі. Так само як і прекрасна Грейс Джонс, чи то на шоу Азедіна Алаї, чи то на подіумі колекції Zendaya X Tommy Hilfiger. І чого вартий вихід Бена Стіллера і Овена Вілсона в образах їхніх героїв з фільму "Зразковий самець" на подіумі Valentino.

Нижче vogue.ua зібрав найпам’ятніші виходи знаменитостей на подіум.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.