До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найепатажніші виходи Нікі Мінаж

За звання королеви епатажу змагатися з Карді Бі і Doja Cat сміливо може співачка афро-індійського походження Нікі Мінаж, якій 8 грудня виповнюється 41 рік. Нікі обожнює дивувати публіку, з’являючись у сміливих образах і на червоних доріжках, і в повсякденному житті. Співачка легко може вдягнути вбрання, що складається з м’яких іграшок, з’явитися на заході з напівоголеними грудьми, приміряти образ ляльки Барбі або вийти у світ в обтислих комбінезонах, демонструючи свої пишні форми.

Нікі Мінаж

Фантазія Нікі Мінаж безмежна. На публіці вона часто культивує образ секс-бомби, змінюючи свої екстравагантні костюми, кольорові перуки, накладні вії та яскравий макіяж. Нікі легко може вбратися у вініл з ніг до голови, приміряти "голу" сукню, вдягнутися в анімалістичний принт або скомбінувати одразу кілька неонових відтінків в образі. На червону доріжку 53-ї церемонії "Ґреммі" зірка вийшла в леопардовому костюмі, не забувши пофарбувати частину перуки в тон образу, а 2012 року Нікі Мінаж прийшла на червону доріжку у вбранні черниці під руку з "єпископом". З нагоди дня народження Нікі Мінаж Vogue.ua зібрав її найепатажніші образи.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.