До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найзворушливіші заручини знаменитостей цього року

2020 рік розпочався дуже насичено. Крім восьми Instagram-постів тільки за січень, які заполонили всі соціальні мережі, багато знаменитостей поділилися щасливими знімками з приводу заручин. Схоже, попри упередження щодо високосного року, нас очікує як мінімум три розкішні весілля.

Тоні Гаррн
Джордан Данн і Діон Гамільтон

Британська модель і "ангел" Victoria's Secret, Джордан Данн 2 лютого поділилася радісною новиною. Дівчина оголосила про свої заручини і показала каблучку, що складається з діаманта овального огранювання, оточеного розсипом дрібних дорогоцінних каменів. Джордан підписала світлину так: "Джордан Данн Гамільтон... приємно звучить". Обранцем моделі став репер і власник бренду вуличного одягу – Діон Гамільтон.

Реклама
Наталія Водянова і Антуан Арно

Після 9 років відносин і двох спільних дітей, супермодель, акторка і філантроп Наталя Водянова і французький бізнесмен Антуан Арно оголосили про свої заручини в Instagram за допомогою романтичного селфі. На світлині Наталя обіймає свого коханого і показує каблучку. Дівчина написала: "Цей рік був гарним і дуже пам'ятним. 2020-ий, ми готові. Не можу дочекатися, щоб провести наступний рік з коханим Антуаном Арно".

Тоні Гаррн і Алекс Петтіфер

Німецька топ-модель, колишній "ангел" Victoria's Secret і ексдівчина Леонардо ді Капріо, Тоні Гаррн розповіла про свої заручини в Instagram. 31 грудня, напередодні Нового року, Тоні поділилася романтичною світлиною зі своїм обранцем Алексом Петтіфером, який відомий роллю у фільмі "Громобій". Алекс освідчився Тоні після десяти місяців роману. Для обох шлюб стане першим.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.