До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хроніки Met Gala: найкращі образи з 1990-х до нашого часу

6 травня відбудеться одна з найгучніших подій у світі моди – відкриття виставки Інституту костюма, а потім благодійна вечеря Met Gala 2019. Щороку десятки голлівудських акторок, моделей і інфлюенсерів змагаються за титул найбільш незабутнього образу на червоній доріжці: від епатажного вбрання Шарліз Терон 2006 року до провокаційної червоної сукні Белли Хадід 2017-го.

Джоан Смоллс, Даутцен Крес, Олів'є Рустен, Сінді Кроуфорд, Алессандра Амбросіо, Джордан Данн і Шон О’Прай в Balmain, MET Gala 2016

Цього року урочистий бал присвячений естетиці кемпa, натхненням на таку тему послугувало есе письменниці Сьюзен Зонтаґ під назвою "Notes on "Camp", написане 1964 року. Буквально через кілька тижнів гості червоних доріжок приміряють еклектичні, авангардні і гротескні образи для червоної килимової доріжки Met Gala 2019. В очікуванні яскравих образів цього року Vogue.ua вирішив згадати, як все починалося, і зібрав найбільш пам'ятні вбрання знаменитостей, з 1990-х років і до наших днів.

Реклама

<b>met gala</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.