До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найстильніша пара Голлівуду: Зої Кравіц та Карл Глусман

Зої Кравіц, відома широкій аудиторії своїми батьками (батько Ленні Кравіц і мати Ліза Бона), і завдяки ролі в серіалі "Велика маленька брехня". У списку 29-ти річної американки ролі в 30-ти фільмах, рекламні кампанії Saint Laurent, Balenciaga і Alexander Wang, а також романи з Майклом Фассбендером, Дрейком і Крісом Пайном.

Зої Кравіц

У жовтні 2016 року у Кравіц зав'язалися стосунки з американським актором Карлом Глусманом. Він став відомим 2015 року, після виходу еротичної драми "Любов" Гаспара Ное.

Реклама
Аомі Муйок і Карл Глусман у фільмі "Любов" Гаспара Ное

Після стрічки, що отримала небувалі овації під час показу на Каннському кінофестивалі, Карл знявся в "Неоновому демоні" Ніколаса Віндінга Рефна і в драмі Тома Форда "Під покровом ночі". Пару часто можна зустріти на червоних доріжках, на вулицях Лос-Анджелеса, в першому ряді на показах в Парижі і Нью-Йорку і в Instagram-акаунтах один одного. Їх пару називають однією з найстильніших в Голлівуді.

<b>zoekral42</b>

Фото: @zoeisabellakravitz @karlglusman

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.