До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ріанна пожертвувала 5 мільйонів доларів на боротьбу проти COVID-19

У всьому світі триває боротьба проти коронавірусу. Знаменитості намагаються також зробити свій внесок у боротьбу проти COVID-19. Так, услід за Раяном Рейнольдсом і Блейк Лайвлі, які пожертвували мільйон доларів, щоб підтримати людей під час пандемії коронавірусу, стало відомо, що Ріанна також вирішила надати кошти зі свого фонду Clara Lionel Foundation. Барбадоська співачка пожертвувала 5 мільйонів доларів на розвиток медицини й підтримку тих людей, які перебувають "на передовій" з реагування на COVID-19. Ріанна перерахувала кошти для таких організацій, як Direct Relief, Feeding America, Partners in Health, Всесвітня організація охорони здоров’я та Міжнародний комітет порятунку.

Ріанна

Крім того, кошти фонду підуть на підтримку місцевих продовольчих банків, які обслуговують групи ризику й літніх людей у США, пришвидшення тестування й догляд у таких країнах, як Гаїті й Малаві, мобілізацію ресурсів і підтримку місцевих громад, навчання працівників охорони здоров’я та надання захисного обладнання для медичних працівників на передових позиціях. Ріанна також планує підтримувати відділення інтенсивної терапії й пришвидшити розроблення вакцин та інших методів лікування у всьому світі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.