До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Подорожувати красиво: Марго Гемінґвей на Кубі

Онучка одного з найвідоміших письменників у світі Марго Гемінґвей відзначалася захоплюючою дух красою і неординарністю характеру. У 1978 році молода модель і актриса позувала для спеціальної серії знімків американського фотографа Девіда Хьюмен Кеннерлі в будинку її діда на Кубі, де він жив і писав.

Марго Хемингуэй позирует перед бюстом своего деда Эрнеста Хемингуэя в Кожимаре, КубаМарго Хемінгуей позує перед бюстом своего діда Ернеста Гемінґвея в Кожимарі, Куба

Марго Гемінґвей прилетіла на Кубу, де її знаменитий дідусь жив між 1930 і 1960 роками. Перед об'єктивом фотографа Девіда Хьюмен Кеннерлі вона розповідає про подорож легендарного письменника між Гаваною і островом Сан-Франциско-де-Паула, приблизно за п'ятнадцять кілометрів на південь від кубинського міста. В результаті вийшла серія виняткових кадрів, що перебувають на стику модної зйомки і документального репортажу. І все це на тлі дайкірі, екзотичних рослин і колориту Гавани того часу.

Реклама

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.