До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принцеса Беатріс вперше вийшла у світ з новим хлопцем

Про новий роман принцеси Беатріс було відомо ще в листопаді минулого року, але тільки зараз герцогиня Йоркська з'явилася на публіці разом зі своїм коханим – 34-річним мільйонером Едоардо Моцці. Пара відвідала благодійний вечір у Національній портретній галереї Лондона, де охоче позувала фотографам.

Принцеса Беатріс з Едоардо Моцці

Внучка Єлизавети II для світського виходу вибрала оксамитову бордову сукню Alaïa у парі з широким поясом і туфлі на високих товстих підборах Jimmy Choo. Завершила образ принцеса за допомогою чорного клатча і об'ємного браслета. Коханий Беатріс зробив ставку на класику – чорний штанний костюм і білу сорочку.

Реклама
Принцеса Беатріс з Едоардо Моцці

Едоардо Моцці є засновником і генеральним директором консалтингової компанії з нерухомості Banda Property, а також засновником благодійної компанії Cricket Builds Hope в Руанді. Він виховує дворічного сина від попереднього шлюбу з архітектором Дарою Гуанг. Для принцеси це перший роман після розриву з Дейвом Кларком 2016 року, з яким вона була разом протягом 10 років.

Принцеса Беатріс з Едоардо Моцці

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.