До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принц Гаррі і Меган Маркл повернулися з романтичного вікенду

Весільний переполох закінчується. Принц Гаррі і Меган Маркл повернулися в Кенсингтонський палац після першого романтичного вікенду, де вони були чоловіком і дружиною, і що розпочався після суботнього вечірнього прийому в Frogmore House та був організований батьком Гаррі, принцом Чарльзом. Нагадаємо, на прийом було запрошено близько 200 гостей (напротивагу 600 на вінчанні), серед гостей були: Пріянка Чопра, Серена Вільямс, Джордж і Амаль Клуні.

У свій перший honey moon герцог і герцогиня Сассекські вирушили на сріблясто-синьому кабріолеті 1968 року з символічним номером – Е190518.

Реклама

"Герцог і герцогиня Сассекські хотіли б подякувати всім, хто брав участь у святкуванні їхнього весілля в суботу. Їм так пощастило, що вони змогли розділити свій день з усіма присутніми в Віндзорі, а також з усіма, хто дивився весілля по телевізору", – йдеться в заяві Кенсингтонського палацу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.