До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Герцоги Сассекські на благодійному гала-вечорі

Зовсім скоро в Лондоні розпочне роботу виставка, присвячена весіллю принца Гаррі і Меган Маркл. Цей сезон буде першим для герцогів Сассекських в новому статусі, а 29 серпня відбувся їх перший офіційний вихід після літніх канікул. Принц і його дружина відвідали спеціальний показ мюзиклу Hamilton в Victoria Palace Theatre. Захід був організований на підтримку фонду Sentebale, патронами якого є герцоги Сассекські. Для події Меган вибрала чорний подовжений жакет Judith & Charles, золоті сережки Shaun Leane і класичні човники на підборах Paul Andrew.

Принц Гаррі і Меган Маркл на благодійному гала-вечорі

Фонд Sentebale – благодійна організація, заснована принцом Гаррі і представниками правлячої династії Сіісо Королівства Лесото (Південна Африка). Діяльність організації спрямована на підтримку дітей і молодих людей, інфікованих ВІЛ в Лесото і Ботсвані. Фонд створений 2006 року, пожертвування йдуть на задоволення основних потреб дітей: харчування, житло, освіту, охорону здоров'я і адаптацію в суспільстві.

Принц Гаррі і Меган Маркл на благодійному гала-вечорі
Принц Гаррі і Меган Маркл на благодійному гала-вечорі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.